31 Αυγούστου 2015

Πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο ~ Πίνακας καλωσορίσματος!!!



Πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο και τι πιο όμορφο από έναν πίνακα καλωσορίσματος για τα μικρούλια μας, που έρχονται για πρώτη φορά στο καινούριο τους σχολείο ή ακόμη και στο πρώτο τους σχολείο...

Ο πίνακας στην τάξη μας είναι άδειος, αφού περιμένει να γεμίσει με το ημερολόγιο, τον πίνακα καιρού και τις υπόλοιπες καθημερινές μας ρουτίνες, τις οποίες θα τις ορίσουμε μαζί με τα παιδιά..

Σκέφτηκα λοιπόν να δημιουργήσουμε με γραμματάκια σε κάνσον χαρτόνι τις ευχές μας για "καλή σχολική χρονιά" και να γράψουμε μέσα σε μηλαράκια τα ονόματα των μικρών μας μαθητών!! Τα μηλαράκια τα βρήκα εδώ!













Στην παρουσίαση θα βρείτε έναν δειγματικό τρόπο διαμόρφωσης του πίνακα καλωσορίσματος, τον οποίο μπορείτε να εμπλουτίσετε με κλαδιά, φυλλαράκια και πουλάκια από κάνσον ή ό,τι άλλο φανταστείτε...






Πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο ~ Πίνακας καλωσορίσματος from Έφη Μπακή

Μερικά πουλάκια για να εμπλουτίσετε τον πίνακά σας






και κλαδάκια..




Εύχομαι να σας αρέσουν...

3 σχόλια:

  1. Υπέροχο θα γίνει με το καλό..... Έφη μου! Περιμένω με αγωνία το αποτέλεσμα.Καλή αρχή, γεμάτη έμπνευση και δημιουργικότητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ Ματουλίτσα μου!!!!! Καλήηη αρχή!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και βεβαια μας αρεσουν Εφη !!!!! ειναι πολυ ωραια ιδεα αυτο το καλωσορισμα των μικρων μας !!!! καλη αρχη σου ευχομαι και καλη σχολικη χρονια να εχουμε με υγεια και δυναμη !!!!!
    σε ευχαριστουμεεεεεε πολυυυυυ !!!!!! -christi-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Kids of World... Template by Ipietoon Cute Blog Design

Blogging tips
Blogging tips