08 Αυγούστου 2016

Παρουσιολόγια νηπιαγωγείουΚαθώς πλησιάζει η νέα σχολική χρονιά, όλοι θα αναζητήσουμε κάτι καινούριο που θα ομορφύνει την τάξη μας, αλλά και θα μας δώσει έναν αέρα ανανέωσης.

Δημιούργησα έτσι 6 νέα παρουσιολόγια 
( η επιλογή είναι δική σας), όπου στις πρώτες διαφάνειες παρουσιάζεται το στήσιμο του παρουσιολογίου με βάση την θεματολογία του.
 Σε κάθε παρουσιολόγιο υπάρχουν οι φιγούρες, όπου τοποθετούμε στο κέντρο την φωτογραφία του κάθε παιδιού και από κάτω το όνομά του, το οποίο λειτουργεί ως πίνακας αναφοράς για την εύρεση και αντιστοίχιση του ονόματος του, που βρίσκεται επίσης και σε ξεχωριστό καρτελάκι και τα παιδιά το επικολλούν με βέλκρο από πάνω.

Σε επόμενη φάση, αφού τα παιδιά έχουν εξοικειωθεί με την αναγνώριση του ονόματός τους, τοποθετούμε μόνο ένα αντικείμενο σχετικό με την θεματολογία του παρουσιολογίου, που έχουμε επιλέξει και το όνομα του κάθε παιδιού από κάτω (χωρίς την φωτογραφία)..και ένα δεύτερο καρτελάκι με το όνομα για την αντιστοίχιση, το οποίο επικολλούν τα παιδιά με βέλκρο στο πάνω μέρος του αντικειμένου.

Στο τέλος της κάθε παρουσίασης υπάρχουν καρτελίτσες για να γράψατε ή να κολλήσετε τα ονόματα των παιδιών, που θα τοποθετηθούν στα συρταράκια και εντάσσονται στην ίδια θεματολογία του παρουσιολογίου που θα επιλέξετε..0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Kids of World... Template by Ipietoon Cute Blog Design

Blogging tips
Blogging tips