26 Σεπτεμβρίου 2021

Ετικέτες ποιότητας e-Twinning έργων - Quality Labels

Tο επιστέγασμα των δράσεων δύο ετήσεων e-Twinning προγραμμάτων, που ξεχώρισαν για την πρωτοτυπία και τα επίκαιρα θέματα που έθιγαν, για την σύνθεση και ποικιλία των συνεργατικών δράσεων, για την ουσιαστική και ενεργή συμμετοχή όλων των συμμετεχόντων εταίρων, που πραγματικά είναι όλοι στην καρδιά μου, φίλες πλέον, πολύτιμοι και άξιοι συνεργάτες για τώρα και για μελλοντικές δράσεις!

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους μαθητές μας και τους γονείς τους που παρά τις αντίξοες συνθήκες της περασμένης χρονιάς και τις όποιες διαφοροποιήσεις στην φύση των δραστηριοτήτων λόγω της ΕξΑΕ διδασκαλίας, τα προγράμματα μας δεν "πάγωσαν", αλλά συνεχίστηκαν με την ίδια θέρμη, μέχρι το τέλος του έτους! Χάρη στην ένθερμη συμμετοχή όλων, στην αγάπη τους για το περιεχόμενο των προγραμμάτων, στην ουσιαστική συνεργασία μας!!
Και τα δύο ταξίδια μας ήταν όμορφα, αν και με πολλές περιπέτειες, έτσι όμως θα τα θυμόμαστε πάντα, μιας και μας δίδαξαν πολλά και μας οδήγησαν με παιγνιώδη τρόπο σε νέα μονοπάτια της γνώσης, της γνωριμίας μας με τον κόσμο και τις συνεχείς αλλαγές του!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Kids of World... Template by Ipietoon Cute Blog Design

Blogging tips
Blogging tips