09 Ιουνίου 2016

Παρουσίαση του προγράμματος e-twinning "Μουσική Πινακοθήκη"


Την Τρίτη 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο νηπιαγωγείο μας η παρουσίαση του e-twinning προγράμματος μας με τίτλο "Μουσική Πινακοθήκη". Ένα πρόγραμμα που μας έμαθε πολλά, αλλά και που μας συγκίνησε , μας ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, μας συντρόφεψε σε όλες τις γιορτές και τις θεματικές του ετήσιου προγράμματός μας..

Οι προσκλήσεις για την παρουσίαση, με εξώφυλλο την βαρκούλα από την τελευταία μας συνεργατική δράση και τον πίνακα του Georges Seurat!!
Στο εσωτερικό της πρόσκλησης το κείμενο, όπως το φιλοτέχνησε η αγαπημένη φίλη και συνοδοιπόρος Αριάδνη Ευαγγελοπούλου!!! Αριούλι είσαι θησαυρός!!


Πέρα όμως από το κείμενο των προσκλήσεων και τα βραβεία τα επιμελήθηκε η αγαπημένη μας Αριάδνη και με την κατάλληλη επεξεργασία ήταν έτοιμα για τα παιδιά!!Τα Cd με τα τραγούδια γνωριμίας όλων των νηπιαγωγείων -μελών του προγράμματος έτοιμα, πάνω σε βάσεις καβαλέτα!Οι γονείς μας τίμησαν με την παρουσία τους!!Στο τέλος δόθηκαν τα βραβεία, αλλά και τα Cd στους μαθητές μας!!


H παρουσίαση της "Μουσικής Πινακοθήκης" δεν θα μπορούσε να κλείσει παρά μόνο μουσικά...αλλά και χορευτικά..Έτσι, αφού συνδυάσαμε την "Μουσική Πινακοθήκη" με το ευρωπαϊκό μας e-twinning πρόγραμμα με τίτλο "Welcome to my Magic Kindergarten", όπου είχαμε παρουσιάσει στα άλλα νηπιαγωγεία της Ευρώπης παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας και συγκεκριμένα το παραδοσιακό τραγούδι της Κεντρικής Μακεδονίας "Μήλο μου κόκκινο", χορέψαμε όλοι στο ρυθμό τον παραδοσιακό, που αγαπάμε τόσο πολύ!!!!


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις φίλες και συναδέλφους του προγράμματος!!
Καλλιόπη Παπουτσάκη
Αριάδνη Ευαγγελοπούλου
Αθηνά Ζησοπούλου
Ελένη Ζησοπούλου
Άννα Τσιγκερλιώτη
Νίκη Βαφειάδου
Δέσποινα Παρταλά
Φωτεινή Μαντέλου
Γεωργία Νταντινάκη
Διόνη Κανερνή
Κική Μιχαλάρου
Άννη Λιβαθινού
Ασημίνα Παραδείση
Μαρία Γιαννουσοπούλου
Ειρήνη Ματθαιάκη!!!!!!

Μαζί σας το ταξίδι μας στην μουσική έγινε πιο συναρπαστικό, πιο περιπετειώδες, πιο ενδιαφέρον!!

Λένε πως η μουσική ενώνει...
το μόνο σίγουρο είναι πως 11 νηπιαγωγεία απ' όλη την Ελλάδα ενώθηκαν και δημιούργησαν μέσω της μουσικής δράσεις ανεξίτηλες στην μνήμη όλων για μια ζωή!!

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια, Έφη!!! Πραγματικά, πολύ όμορφη και προσεγμένη δουλειά πολλών-πολλών μηνών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοφάκι μου γλυκό ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τέλειο κλείσιμο του προγράμματος!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Αν όλα τα παιδιά της γης....Kids of World.. Template by Ipietoon Cute Blog Design

Blogging tips
Blogging tips